Sakupljaj poene i osvoji nagrade

Podeli svoja iskustva o proizvodima koje koristiš, pozovi prijatelje da i oni to isto urade, sakupi poene i zameni ih za nagradu koju želiš da osvojiš.

Sakupljaj poeneOsvoji nagrade

Kako do nagrada?

1. Deli iskustva, daj preporuke!

Glavni razlog zbog čega treba da delimo svoja iskustva o proizvodima i dajemo preporuke za kupovinu je naravno bolji i pametniji izbor pri kupovini svakog od nas.

Ipak, sada postoji još jedan razlog zbog čega je pravi trenutak da podeliš svoje iskustvo o nekom proizvodu, a to su nagrade koje možeš da osvojiš sakupljanjem bodova!

Potrebno je samo da pronađeš proizvod za koji želiš da podeliš svoje iskustvo, a za svaku preporuku ili iskustvo osvojićeš 50 bodova!

2. Dodaj fotografiju ili video

Ukoliko u okviru svog iskustva ili preporuke priložiš i fotografiju ili video o proizvodu, osvojićeš dodatnih 20 bodova i bićeš još bliži osvajanju nagrada!

3. Pozovi prijatelje da i oni dele iskustva i preporuke

Na stranici tvog profila nalazi se jedinstveni link koji možeš da pošalješ kome god želiš.

Čim se osoba koju si pozvao napravi nalog i podeli iskustvo ili preporuku koja bude objavljena, automatski osvajaš maksimalan broj bodova.

4. Podeli naš sajt na društvenim mrežama

Potrebno je da otvoriš bilo koju stranicu proizvoda ili neki od naših tekstova sa bloga i klikneš na dugme „podeli“ na stranici. Čim podeliš stranicu na svom profilu na društvenim mrežama, automatski osvajaš 30 bodova.

Ovo možeš da ponavljaš svake nedelje, ali imaj na umu da bodove za deljenje stranica možeš da osvojiš jednom nedeljno.