O nama

Platforma ”Iskustva & Preporuke” pripada nizu digitalnih proizvoda “Adrija Medija Grupe” (Adria Media Group), najveće medijske kuće u Srbiji i jedne od najvećih u Jugoistočnoj Evropi.

Ideja koja stoji iza platforme “Iskustva & Preporuke” je da korisnicima donesemo i prikažemo relevantne i kvalitetne informacije iz oblasti potrošačke elektronike, kroz sadržaj koji kreiraju sami korisnici platforme, a koji se sastoji od recenzija, ocena i preporuka.

Pored navedenog, platforma “Iskustva & Preporuke” nudi i uporedni prikaz aktuelnih maloprodajnih cena na tržištu Srbije, kao i edukativni sadržaj koji se bazira na vodičima za kupovinu, praktičnim uputstvima i savetima, te predstavljanju novih tehnologija i pojedinačnih proizvoda iz domena potrošačke elektronike.

Na ovaj način pomažemo korisnicima platforme da se pre kupovine detaljnije informišu, oslanjajući se na recenzije, ocene, iskustva i prave preporuke pravih ljudi - o proizvodima koje koriste ili koje su koristili.

Pod sloganom “Prave recenzije pravih ljudi”, kroz transparentnost i poverljivost, prenošenjem tuđih iskustava o samim proizvodima "iz prve ruke", želimo da korisnicima platforme pružimo vrednost po kojoj će platforma “Iskustva & Preporuke” biti prepoznatljiva i jedinstvena.