poslednji kupac

Ko je poslednji nezadovoljni kupac?

Saznaj ko je poslednji nezadovoljni kupac i pomozi nam da svi donosimo pametnije i informisanije odluke prilikom kupovine.

Stvaramo Srbiju bez nezadovoljnih kupaca.

Da bi neko od nas ostao poslednji nezadovoljni kupac, potrebno je da steknemo naviku da jedni sa drugima na ovom portalu delimo svoja iskustva o kupljenim proizvodima, kako drugi ne bi ponavljali naše pogrešne izbore.

Ako smo kupili proizvod koji je ispunio sva naša očekivanja, podelimo svoju preporuku. Samo tako, ako svi kupujemo učeći jedni od drugih, vremenom nijedan pogrešan izbor neće biti ponovljen i niko od nas više neće biti nezadovoljni kupac!

Zbog čega smo ovde?

Svi smo ovde kako bismo menjali svoje potrošačke navike. Kako i sami ne bismo donosili pogrešne odluke pri kupovini, svako od nas mora da shvati da je ostavljanje objektivne recenzije deo našeg potrošačkog iskustva. Kao što obavezno uzmemo fiskalni račun kada kupujemo tehniku, što je postala naša navika, tako je potrebno da nakon nekog vremena podelimo sa drugima svoj utisak o kupljenom proizvodu.

Samo ako to uradi svako od nas, više nećemo odlaziti u kupovinu „slepi“ i „gluvi“, već temeljno pripremljeni, bez mogućnosti da kupimo proizvod koji nije za nas.

Šta ti imaš od toga?

Tvoja recenzija, sama, ne znači ništa. Ali recenzije svih nas, na jednom mestu, daju nam znanje i moć da donosimo prave odluke pri kupovini. Zamislimo da želimo da kupimo određeni model mobilnog telefona i da sa sobom možemo da povedemo hiljadu ljudi koji ga koriste, da nam ispričaju o tome kako ih služi telefon, pre nego što ga kupimo?

Upravo tome služe Iskustva & Preporuke, kao prvo mesto gde svraćamo kada krenemo u kupovinu.

Napravi prve korake:

1. REGISTRUJ SE kako bi tvoj boravak na Iskustva & Preporuke bilo najbolje moguće iskustvo svaki put kada dođeš na sajt.

2. PRONAĐI KONKRETAN PROIZVOD koji si koristio i sa kojim imaš pozitivno ili negativno iskustvo.

3. PODELI SVOJE ISKUSTVO i napiši preporuku budućim kupcima.

4. SAKUPLJAJ BODOVE i zameni ih za nagrade.