Gorenje WNHVB 6X2 SDS - ODLIČNE performanse po pristupačnoj ceni

Gorenje je brend koji od svog osnivanja, pa sve do danas, važi za proizvođača jednih od najpouzdanijih kućnih aparata. Uz ovo Gorenje svoje proizvode nudi po vrlo pristupačnim cenama. Tipičan predstavnik ovakvog imidža je veš mašina Gorenje WNHVB 6X2 SDS. I u nastavku teksta ćemo govoriti o njenim karakteristikama, tehnološkim inovacijama, kao i ceni kod nas.
gorenje ves masina.png

Ova mašina ima kapacitet pranja od 6 kg i zapreminu bubnja od 43 litra. Ovakav kapacitet i zapremina bubnja, čine je idealnim izborom za porodično korišćenje.

Kada je reč o programima pranjama, Gorenje WNHVB 6X2 SDS raspolaže sa čak 15 različitih programa. Neki od tih programa uključuju: pamuk, sport, vuna i eco. Za one koji pate od alergija, od posebne važnosti je i antialergijski program.

Eco režim rada može da pere na temperaturi od 20°C i od 40-60°C, u oba slučaja vreme trajanja pranja iznosi 208 minuta. Ova mašina takođe omogućava pranje na temperaturi od 15°C. Sve ovo pruža širok izbor opcija za optimalno pranje svih vrsta tkanina.

Gorenje WNHVB 6X2 SDS je opremljena StemTech parnim generatorom i SterilTub antibakterijskim programom, o čemu ćemu detaljnije u nastavku teksta.

Kada je reč o potrošnji i energetskom razredu, ovaj model pripada energetskom razredu D. Za 100 ciklusa pranja ova mašina će da utroši 68kWh.

Gorenje WNHVB 6X2 SDS

Inovativne tehnologije primenjene na Gorenje WNHVB 6X2 SDS

Gorenje je svoje poverenje među kupcima zadržalo dugi niz godina i zahvaljujući stalnim inovacijama i unapređivanju tehnologije pranja. Neka od najnovijih tehnoloških rešenja implementirana su i u ovaj model. Evo o kojim tehnologijama je reč.

Steriltub - Rešenje za prijatni miris opranog veša

Ovaj program se brine da unutrašnjost mašine za pranje bude perfektno čista i sterilna, što omogućava prijatan miris veša. Pranje sa praškastim deterdžentom na nižoj temperaturi stvara idealne uslove za razvoj bakterija koje u tom slučaju mogu proizvesti neprijatan miris veša.

Kako ne bi došlo do toga razvijena tehnologija SterilTub. Ova funkcija se koristi kada je bubanj prazan i eliminiše sve bakterije iz unutrašnjosti mašine.

Steamtech tehnologija - Efikasnije pranje uz najmanje peglanja

Jedno od svojstava pare jest da prodire u dubinu i uništava grinje te neutralizuje alergene. Ovaj brži i potpuno prirodan postupak pranja je nežan prema tkaninama pa garderoba neće biti gruba i kruta nakon pranja.

Stoga je steamtech tehnologija, zasnovana na pari, implementirana u Gorenje veš mašine. Tako ova tehnologija u najvećoj mogućoj meri smanjuje nastajanje nabora, a odeća nakon pranja izgleda ispeglano. Potrebno je samo da se postarate za to da odeću odmah nakon pranja uzmete iz veš mašine i složite je.

Takođe, zahvaljujući dodatnoj obradi parom, odeća je posebno meka pa vrlo često nećete biti primorani da koristiti omekšivač za veš.

SnowFlake bubanj - Pranje bez brige po odeću

Gorenje je svojom SnowFlake linijom bubnjeva omogućio korisnicima da i najdelikatnije komade operu u veš mašini bez brige da će se uništiti. To je moguće zahvaljujući obliku bubnja koji, u kombinaciji s posebno oblikovanim rebrima, za vreme pranja omekšava tkaninu i daje perfektne rezultate pranja.

Dakle, zahvaljujući SnowFlake dizajnu bubnja, veš će biti opran nežno i efikasno.

Bezbednosna rešenja

Tokom pranja, vrata automatski ostaju zaključana, pa ne morate brinuti da će ih vaši mališani otvoriti. A u Gorenju su se pobrinuli i za dodatnu zaštitu, pa se kontrolna tabla može zaključati pritiskom specijalne kombinacije tastera, što onemogućava promenu podešavanja.

Odložen kraj pranja

Opcija odloženog kraja pranja daje korisnicima mogućnost da postave vreme u koje žele da se ciklus pranja završi i puste mašinu da radi kada njima to odgovara, recimo kada je struja jeftinija. Odeća će biti oprana po prethodno postavljenom programu i spremna za sušenje.

Iskustva kupaca i cena

Gorenje je postao prepoznatljiv brend i po dugogodišnjim garancijama koje nude za svoje proizvode. Tako je i u slučaju ove veš mašine, za koju nude petogodišnju garanciju.

Dosadašanja iskustva kupaca sa brendom Gorenje, ali i konkretnom veš mašinom, pokazuju da je životni vek znatno duži od garantnog roka, a problemi i kvarovi su jako retki. U slučaju da ih bude, Gorenje pruža odličnu servisnu podršku svojim kupcima, tako da će se eventualni kvar otkloniti vrlo brzo.

Dodatna prednost Gorenja je što je što je ovaj brend već dugi niz godina prsutan na našem tržištu, pa su majstori i serviseri odlično upoznati sa tehnologijom Gorenja.

Ova veš mašina se sa svojom cenom svrstava u srednju klasu mašina. Cena, na našem tržištu, se kreće od 26.000 do 31.000 u zavisnosti od prodavnice. Uzevši u obzir kvalitet, mogućnosti ali i očekivanu dugotrajnost ovo je proizvod koji sasvim opravdano može da ponese etiketu “odličan odnos cena-kvalitet”.

Dakle ukoliko se opredlite za Gorenje WNHVB 6X2 SDS možete očekivati da ćete za sasvim pristojnu cenu dobiti dugogodišnjeg pouzdanog pomoćnika u vašim kućnim poslovima.